ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ HOTEL DIONYSOS

Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, στη Σκάλα Παναγίας, με θέα στο βόρειο Αιγαίο.  Το ξενοδοχείο δένει αρμονικά με το φυσικό τοπίο του νησιού, καθώς υπάρχει ένας τέλειος συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Το ξενοδοχείο μας πληρεί τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας. Ευάερα δωμάτια φωλιασμένο ανάμεσα σε πεύκα και ελαιώνες στην πλαγιά του λόφου, προσφέρουν  πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Το μέρος είναι ιδανικό για  ξεκούραση και αναζωογόνηση με την  μοναδική ομορφιά της ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στη Χρυσή Αμμουδιά, την μεγαλύτερη παραλία του νησιού, στην ανατολική πλευρά. Μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το Λιμένα και 4 χιλιόμετρα από την Παναγία. Η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη. Η Θάσος είναι εύκολα προσβάσιμη από το λιμάνι της Κεραμωτής, μόλις 30 λεπτά με το ferry boat που φτάνει στο Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια, παίρνοντας το δρόμο για την Παναγιά, θα περάσετε μέσα από τα πεύκα και θα βρεθείτε  στη Χρυσή Αμμουδιά σε περίπου 15 λεπτά.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της  Καβάλας (Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο απέχει μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι της Κεραμωτής.